Steen Jonsson Agger den 30-06-2016
    SKOLENS KONTOR er i sommerferien lukket for henvendelser fra 1/7 kl. 10 til 1/8 kl. 10.
    Steen Jonsson Agger den 30-06-2016
    Her er skemaerne for næste skoleår. LET RETTET VERSION 30/6. De er netop blevet færdige - og kontrolleret første gang.
    Der kan naturligvis blive opdaget fejl, som må ændres - men vi håber det ikke.
    HUSK - hvis I vil udskrive et skema, så kopier det fra den samlede fil over i et tekstdokument - ellers får I alle skemaer med ud!
    I uge 31 vil skemaerne blive lagt på intra, så de også kan ses der.
    Dorthe Godiksen den 23-06-2016
    Information om inklusionsstøtten for skoleåret 2016-17:

Næste års inklusionsstøtte går til grupper af elever og enkelte elever fra 0. til 9. årgang. Den konkrete inklusionsstøtte udmeldes til forældre og børn i uge 32 med start i uge 33.

Bakkeskolen arbejder med forebyggende, foregribende og indgribende inklusionsindsatser indenfor som udenfor klassen.

God sommer:-)