Opslagstavlen

• ikon
    Kære forældre. Reserver torsdag d. 12. april! Her vil skolebestyrelsen stå for et møde om, hvordan vi modvirker mobning - fra 17-19. I forlængelse af mødet vil der være opstillingsmøde til Skolebestyrelsen. Begge dele er virkelig vigigtigt!!
    Forældre til børn, der er indskrevet i børnehaveklasse til næste år, er også velkomne!
    Steen Jonsson Agger den 23-02-2018
  • ikon

Vigtig information til forældre om truende mand i Hørning den 8.2.
    Skolen/jeg har lørdag modtaget denne vigtige information fra en forælder (som af hensyn til sin datter ønsker at være anonym).
    Hun skriver:  'at hendes datter er blevet forulempet af en mand på vej hjem fra skole torsdag den 8.2. Der skete heldigvis ikke noget alvorligt: Han passede hende op ved fodgængeroverfeltet ved Brugsen og forsøgte at følges med hende hen ad stien fra Brugsen ved Vesterallé ned mod Højgårdsvej. Han virkede truende og ville ikke lade hende slippe væk og han sagde grimme ting om at vise 10-årige piger sin tissemand. Det lykkedes hende at komme væk fra ham og spæne hjem heldigvis uden at han gjorde noget ved hende eller viste hende noget eller fulgte efter hende.
     Familien har anmeldt episoden til Skanderborg Politi, pigen har afgivet signalement og de er opmærksomme på episoden/manden. De tager det ret alvorligt. Efter aftale med politiet skriver familien rundt til os, til Højboskolen samt Juniorklubben for at gøre opmærksom på, at der er en blotter/børnelokker, som åbenbart kan finde på at ville følges med børnene og sige grimme ting.
    Pigen er chokeret, men har det ok efter omstændighederne. Familien har talt meget om, at hun gjorde det helt rigtige ved at skynde sig at komme væk fra ham og ringe til sin mor så snart hun kunne komme til det'.
    Familien og skolen opfordrer alle til tage en snak med deres børn om, hvordan man reagerer, hvis man skulle være uheldig at møde sådan en person.
    Familien skriver videre at de synes ikke der skal skabes panik, men omvendt håber de, at der kan advares på en eller anden fornuftig måde. 'Det er ærgerligt og træls at det er sket, og vi håber det er et enkelttilfælde'.

En vigtig besked og flot håndtering af familien som vi på skolen også bakker op om. Vi vil efter ferien bringe emnet op i alle klasser. Samt særligt have fokus på den berørte piges trivsel.
    Fortsat god ferie.

Anne Grete Nydam den 11-02-2018
  • ikon
    Skolebestyrelsen holdt i forbindelse med skolefesten et kort bestyrelsesmøde for at udtale sig om kvalitetsrapporten. Her ses referat af dette møde